? KEFO Motorsport

Legyen Ön is támogatónk.


Csapatunk szponzorálásával lehetőségük van megismerni főiskolánk mérnökhallgatóit, támogatni őket a tanulmányaikban, annak érdekében, hogy megfelelő tapasztalattal, naprakész tudással rendelkezzenek.

Felsőoktatási és más rendezvényeken is, valamint média megjelenéseink áltat tudjuk az Önök tevékenységeit, vállalati kultúrájukat szélesebb körben képviselni.

Támogatásuk mértékétől függően szponzoraink logóját feltüntetjük az autónkon, a csapatruházaton, honlapunkon, plakátjainkon, valamint szórólapjainkon.

Munkánkat segíthetik anyagi, termék- és szolgáltatásbeli, valamint gyártási és szellemi szponzorációval.

Működésünkhöz elengedhetetlen adott alkatrészek, szerszámok megvásárlása mellett a versenyek nevezési díjai, utazási és szállás költségek. Az autónk építéséhez szükséges termék- és szolgáltatásbeli támogatások (anyag, szerszám) szintén nagy segítséget jelentenek. Emellett elengedhetetlen a szakmai szponzoráció is, mivel az autónk nagy része egyedi tervezésű alkatrészekből épül fel. Ezért szükségünk van olyan támogató vállalatokra, akik tapasztalatukkal és a technológiájukkal segítik csapatunk működését.