Január hónapban a versenynevezésekre készültünk. A regisztrációs kvízsorozat összesen több hetet ölelt fel, a tavalyi feladatok alapján kezdtük meg a felkészülést. Ugyan Olaszországba és Hollandiába is kijutottunk idén, a jövőben igyekszünk hatékonyabban teljesíteni a kérdéssorok felosztása és helyi megoldása során. Emellett csapatunk több tagja önkéntesként látogat el a Formula Student East versenyhétvégéjére tapasztalatszerzés és a szervezők segítésének céljából, így az újoncoknak még pontosabb visszajelzéssel tudunk majd szolgálni egy FS esemény milyenségéről.

Idei versenyautónk, a KMS18 tervezésének végére értünk. A Design Freeze-t követően most a gyártáselőkészítésen van a hangsúly. Az év első és második hónapjában dől el nagyjából, hogy mennyi időnk marad a nyár eleji tesztekre.

Ehhez kapcsolódóan több szponzor céghez is ellátogattunk (például: SKF, S&T, Bosal, MAG), amelyekkel a jövőbeli közös munkáról egyeztettünk. Fontos kihangsúlyozni, hogy támogatásuk – és természetesen a Neumann János Egyetem támogatása – nélkül nem tudnánk beszerezni és megtervezni az alkatrészeket, lebonyolítani a gyártást és befizetni a versenynevezési díjakat. Műhelyünkben és irodánkban fogadtuk egyik kiemelt szponzorunkat, az EASTURN-t, amely rendszeresen képviselteti személyesen magát rendezvényeinken.

Januárban élesítettük új honlapunkat, amely tartalma folyamatosan frissül. Továbbra is várják beszámolóink az olvasókat, éppen úgy, mint autónk frissített leírása és a galéria képei.