• Hamarosan lezárul a módosítási lehetőség versenyautónk terveit illetően, eljön a Design Freeze. Éppen ezért eddig több gyerekbetegséget is javítottunk a KMS17-en, és az új váz is papírra van vetve, gyártásközeli állapotba kerül hamarosan.

Bujdosó Bence vázfelelős, duális járműmérnök hallgató: a tavalyi vázat újraterveztük. Kényelmesebb üléspozíciót és több helyet szeretnénk idén a lábnak a kormány körül, utóbbinál más lesz a felfogatás. Biztonsági szempontból a háromszögelést gondoltuk újra a futómű bekötési pontoknál.

  • Az új, leendő járműmérnök és gépészmérnök csapattagok oktatása az erőforrás-tizedelő leadandók és a zh hetek ellenére jól haladt, a Creo modellezőszoftverben egyre otthonosabban mozognak. Fontos alapot jelent az, ha könnyen boldogulnak az egyszerű alkatrészektől kezdve a bonyolult összeállításokig, hiszen a KMS komplett modelljét rengeteget használjuk a szimulációk és a szerelések során.
  • Tartottunk csapatépítőt, illetve rendszeresen csapatmegbeszéléseket – alumninak is, akik tanácsaikkal segítik a csoportvezetőket. A statikus versenyszámok beszámolóinak előkészítése is folyamatban van.
  • A Neumann János Egyetem nyílt napján rövid ismertetőt tartottunk a több száz érdeklődőnek csapatszínekben. A rövid prezentációt egy tartalmas bemutató követte a Hallgatói Műhely előtt, ahol kiállítottuk a tavalyi szezonban szerepelt autónkat, illetve meséltünk a Formula Student mérnökversenyről részleteibe menően.