M1 riport és Kecskemét TV

A KEFO Motorsport feltűnt az említett két csatornán. A járműépítő csapatokhoz és a következő mérnökgenerációhoz kapcsolódó percekben lehetőségünk nyílt rövid bemutatkozót tartani, összegezni a Formula Student mérnökverseny lényegét és idei céljainkat.

 

Techtogether

Több csapattal vágtunk neki az idei Techtogether mérnökversenynek. Az Ipar Napjai rendezvény keretein belül több kategóriában is jeleskedett kecskeméti brigádunk. A tapasztalatszerzésre és kapcsolatépítésre tökéletes esemény a nagy ipari vállalatok számára is fontos, hiszen sok esetben leendő kollégák prezentációit hallgatják.

Mobility Show

Az AutoNet szervezésében megrendezésre kerülő Mobility Show –n kiállítottuk tavalyi versenyautónkat. A különböző alkatrész-beszállítók és eszközgyártó cégek termékei mellett több négykerekű is feltűnt, így csapatunk sem hiányozhatott. A Hungexpón ismét nagy népszerűségnek örvendtünk.

AVL előadás

Májusban kifejezetten a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem hallgatóihoz látogatott el a világ legnagyobb magán motorfejlesztő és tesztelő cége. A rövid vállalati bemutatót érdekes előadások követték több témában is, továbbá személyesen is feltehettük kérdéseinket a versenyautónkat hajtó belsőégésű motorral kapcsolatban.

Lányok Napja

Vajon hányan gondolják, hogy lányként nagy fejlődési lehetőségek kínálkoznak a műszaki pályán? A GAMF kar nyílt, kifejezetten lányoknak szervezett napján kolléganőink meséltek a KEFO Motorsportbeli tevékenységünkről és feladataik sokszínűségéről.