? KEFO Motorsport

10Szeptember


Kezdődik a 2016-2017-es szezon


Nagy lendülettel kezdtük meg a készülődést a következő szezonra. Kitűztük idei céljainkat. Teljesen új formula autót tervezünk és építünk az alapoktól kezdve, valamint szeretnénk csapatunk létszámát 25 főre növelni. Az idei évben sikerült kialakítani egy összetartó, lelkes közösséget (17 fő), ami csapatunk magját alkotja, ezt bővítenénk a tudásra éhes, lelkes új tagok toborzásával.
Ami a járművet illeti, teljesen újragondolt koncepcióval fogunk rajthoz állni a 2016-17-es Formula Student versenyeken. Folyamatban van az autó alap paramétereinek meghatározása, különböző szimulációs szoftverek segítségével.
Idén is nagy hangsúlyt fektetünk a tagok oktatására. Szeptember végén Advanced Assembly oktatáson vehetünk részt az S&T jóvoltából, utána az AVL szakemberei segítenek nekünk a motor illetve hajtáslánc fejlesztésében. Versenyzőink tudásának illetve tapasztalatának növelésére is figyelmet fordítunk az idei évben. A következő hetekben felkészítjük az idei autót, utána kezdődhet a pilótáink oktatása, gyakorlása.